Cranio Sacraal

OntspanningsbehandelingCranio sacraal wil zeggen dat de schedel (cranium) en het heiligbeen (sacrum) samen een eenheid vormen met de hersen- en ruggenmergvliezen (dura mater: bindweefsel). In ons hele lichaam zit bindweefsel, dat als een elastisch ‘bodysuit’ alles met elkaar verbindt. Elke zenuw, elk bloedvat, elk orgaan is ermee omgeven. Het bindweefsel beweegt mee tijdens onze bewegingen, van intensief sporten tot simpelweg ademhalen.

Soms ontstaan er verstoringen of blokkades binnen het bindweefsel waardoor het niet meer soepel mee kan bewegen. Daar kunnen allerlei klachten mee gepaard gaan – soms heel concreet, maar vaak ook een onbestemd niet lekker in je vel zitten, vermoeidheid, minder energie, of een vol hoofd.


De cranio sacraal therapeut ziet het lichaam en geest als één geheel met het bindweefsel als verbindend element. Door dit weefsel van de voeten naar de schedel te volgen, wordt gevoeld waar de verstoringen zitten. Met zachte aanrakingen en subtiele bewegingen wordt het zelf-herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voor iedereen die...
  • regelmatig een vermoeiende, onophoudelijke stroom aan gedachten ervaart;
  • spanning voelt in lichaam en hoofd;
  • het lastig vindt om fysieke en mentale rust te vinden;
  • graag meer rust, ruimte, ontspanning en energie wil ervaren!

Behandelingen alleen op afspraak:
bel +31(0)651245965
Klik hier om een WhatsApp gesprek te openen.
mail: hello@ebbflowstudio.nl

Nieuwe klanten graag van te voren aanmelden via Registreren

Prijzen

60 min €65 | 90 min €90

4-rittenkaart

Rittenkaart 4 x 60 minuten €240 (€60 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €340 (€85 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking